top of page
Ontwerp zonder titel (44).png

MSupport International B.V.

Meer dan 25 jaar ervaring in audiosystemen en hoofdtelefoons

MSupport International BV.

Marktleider in patiënten hoofdtelefoons

Binnen de Nederlandse en Duitse markt is MSupport een gevestigde leverancier van patiënten hoofdtelefoons voor het kijken van TV en luisteren naar muziek tijdens een ziekenhuisopname. In vrijwel elke ziekenhuis in Nederland is een door MSupport geproduceerde hoofdtelefoon te vinden.


Achtergrond in audiosystemen

MSupport is altijd actief geweest in de wereld van audiosystemen voor sightseeing tours en was zelfs betrokken bij de ontwikkeling van het allereerste meertalige audiosysteem in een sightseeing bus.

Kwaliteit, duurzaam en eerlijk

Onze missie is altijd geweest om voor een goede prijs een eerlijk product te leveren. Dit houdt in dat wij strenge eisen stellen aan de fabrieken waar wij mee samenwerken. Zo moeten alle werknemers een eerlijke loon krijgen en accepteren wij geen arbeiders onder de 16 jaar.

Verder zorgen wij dat al onze producten voldoen aan de strenge EU regelgeving en testen onze producten in onafhankelijke testcentra.

Duurzaamheid is ook voor ons een belangrijk onderwerp. Wij proberen zo  efficiënt mogelijk te transporteren en streven naar minimale doch noodzakelijke  verpakkingen.

Servicegericht

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Het is misschien een cliché, maar wij zijn pas tevreden als de klant gelukkig is. 

Ontwerp zonder titel (48).png
Ontwerp zonder titel (49).png
Ontwerp zonder titel (51).png
Ontwerp zonder titel (16).gif

Samenwerking met het Erasmus MC

Erasmus MC Foundation - Muziek als Medicijn

Binnen het Erasmus MC bestaat er een MaM (Muziek als Medicijn) groep die zich al geruime tijd succesvol bezig houdt met onderzoek naar de invloed van muziek op het welzijn van een Patiënt. Er zijn vijf probleemgebieden bij patiënten geïdentificeerd waar muziek een positieve invloed kan hebben. Het betreft hier: slaap; pijn; angst; stress en delier. 

MSupport en Erasmus MC

MSupport en de MaM groep zijn met elkaar in contact gekomen en zijn een samenwerking aangegaan waarbij MSupport het praktisch kunnen uitvoeren van de richtlijn ondersteunt, door het ontwikkelen en op de markt brengen van een pakket dat het “toedienen” van muziek aan de patiënt mogelijk maakt.

 

Een compleet systeem dat voorziet in welzijn bevorderende muziek voor vijf probleemgebieden: Music4five.

MAM Logo.PNG
Henk Deuschle
Directeur

ONS
TEAM

Met expertise in techniek, commercie en medische biologie hebben wij een fantastisch team wat uitermate geschikt is om

Muziek als Medicijn succesvol te implementeren in uw instelling.

Babs  is onze gepassioneerde sales manager

en staat altijd klaar om u te woord

te staan.

Babs Mertens 
Sales Manager
Jade Deuschle
Operations Manager
bottom of page