top of page
14_edited.jpg

Dé oplossing voor het toedienen van Muziek als Medicijn.

Het Music4five muzieksysteem bevat alle elementen die nodig zijn voor een succesvolle implementatie van Muziek als Medicijn.

De basis voor het Music4five muzieksysteem bestaat uit een ‘slimme’ hoofdtelefoon met een geïntegreerde computer. De hoofdtelefoon wordt geleverd met de complete speciaal samengestelde afspeellijsten opgeslagen op het apparaat. Speciaal ontworpen software zorgt ervoor dat er altijd op het juiste moment de correcte muziek afgespeeld wordt. De hoofdtelefoon is met ioT technologie verbonden met de leverancier waardoor de zorginstelling het onderhoud van het systeem uit handen kan geven. Onze uitstekende service maakt het pakket compleet.

Wij zijn u graag van dienst om onze producten binnen uw zorgdomein te implementeren, contacteer ons voor de mogelijkheden.

Anker 1
Music4five - Het compleet systeem
Video afspelen
Music4five slimme hoofdtelefoon

De basis van het Music4five muzieksysteem is een “smart’ of  ‘slimme’ hoofdtelefoon met een geïntegreerde computer.

Ontworpen voor comfort

De Music4five hoofdtelefoon is zo ontworpen dat ook bij een lange draagtijd, zoals bij een operatie, de hoofdtelefoon comfortabel blijft zitten. De hoofdtelefoon is uitgerust met extra grote oorkussens en is licht van gewicht. De hoofdband en oorschelpen kunnen allemaal afgesteld worden voor optimaal draagcomfort.

Gebruiksgemak door het ingebouwde touchscreen

In één van de oorschelpen is een touchscreen display verwerkt met een menustructuur. Via enkele eenvoudige vragen kan er een geschikte speellijst voor een patiënt gekozen worden. Met behulp van het touchscreen kan de patiënt of zorgverlener makkelijk en intuïtief door het menu navigeren.

Altijd op de hoogte dankzij de display

Op het ingebouwde scherm kan gezien worden welk nummer er afgespeeld wordt, wat de batterijstatus is en eventuele service aanwijzingen. Dit kan bijvoorbeeld een instructie zijn om de Music4five systeem hoofdtelefoon via de USB aansluiting te verbinden met de lokale server omdat er updates klaarstaan.

Handelingen met één druk op de knop

Voor bepaalde handelingen hoeft de patiënt de hoofdtelefoon niet van het hoofd te halen. Zo zijn er knoppen om het volume te regelen, een track over te slaan en om het apparaat aan en uit te zetten. De gebruiker kan zo kleine aanpassingen maken zonder de muziek te hoeven onderbreken.

Slimme Hoofdtelefoon